BPT/Came audio & video intercom

Kiyori is leverancier en servicepartner van BPT/Came audio & video intercom voor nieuwe en bestaande systemen. Het volledig vervangen van een intercom systeem van een ander merk kunnen we natuurlijk ook voor u verzorgen.

BPT/Came audio & video intercom systemen staan al vele jaren garant voor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare systemen.

Binnen de BPT/Came audio & video intercom range vindt u veel diversiteit in producten. Zo is de meest simpele audiopost leverbaar. Verder zijn mooi vormgegeven handenvrije video binnenposten met kleurenscherm ook leverbaar. Indien gewenst zijn er ook portier centrales leverbaar zodat de BPT/came audio & video intercom systemen in vele situaties toepasbaar zijn.

Ook de buitenposten zijn in diverse soorten, met of zonder camera, leverbaar. Vaak ook nog in diverse kleuren en afwerking of anti-vandaal uitvoering.

Voor bestaande BPT/Came systemen zijn nog vervangende componenten te verkrijgen en indien dezelfde serie niet meer leverbaar is, zal er een vervangend product zijn dat binnen het bestaande systeem past. Het zou toch jammer zijn om een bestaand BPT/Came intercom systeem te vervangen omdat er een defect aanwezig is dat gewoon verholpen kan worden met vervangende onderdelen. Tevens is het mogelijk om een toegangscontrole toe te voegen in de vorm van een cijfer toegangscode of een lezer voor toegangssleutels (verkrijgbaar in kaart vorm of als sleutelhanger).

Bestellen, leveren en advies!

Natuurlijk kunnen ook alle losse BPT/Came modules en netwerkapparaten zoals voedingen, audio, videoverdeler of camera bij ons worden besteld. Installatie toebehoren en zelfs bekabeling is via Kiyori te bestellen.

Samenvattend: of het nu gaat om het leveren van een vervangende binnenpost in een bestaand BPT/Came intercom systeem of de advisering van een volledig nieuw systeem, bij Kiyori bent u aan het juiste adres. Wij zullen, samen met u, kijken naar de best passende oplossing.