Camerasystemen

Kiyori is de specialist als het gaat om een camerasysteem voor uw woonhuis en/of bedrijf. Camerabewaking is een van de meest effectieve beveiligingsmethodes om personen en/of eigendommen te beschermen. Met een camerasysteem vergroot u de pakkans bij diefstal en het werkt bovendien preventief. Cameras zorgen ervoor dat met weinig mankracht in veel verschillende omgevingen kan worden gesurveilleerd. Bovendien bieden beveiligingsbeelden onweerlegbaar bewijsmateriaal.

Camera- en opnamesystemen zijn steeds geavanceerder geworden. Digitale opslagmedia zorgen voor ideale archiveringsmogelijkheden. Moderne technieken zoals IP-beveiliging bieden gebruiksgemak en tal van extra voordelen. Zo kunt u, met behulp van de nieuwste software, online uw beelden bekijken.

Onze aanpak zorgt ervoor dat u al uw beveiligingswensen met een persoon kunt bespreken, waarbij we samen naar de beste oplossing zoeken voor uw situatie:

  • Wat voor camera heeft u nodig?
  • Welke deur wilt u in de gaten houden?
  • Waar kunt u de camera het beste plaatsen?
  • Hoeveel cameras heeft u eigenlijk nodig?
  • Wat voor camerasysteem pas ik toe als ik ook s nachts wil bewaken?
  • Hoe worden de beelden opgeslagen?

Expert in camerabewaking

Kiyori biedt kwalitatief maatwerk voor iedere situatie met betaalbare oplossingen en een goede service doordat alles in eigen beheer wordt uitgevoerd. Hierdoor houdt u plaatsing, service en onderhoud niet alleen overzichtelijk, maar ook heel betrouwbaar. Bij ons kiest u voor 100% zekerheid, continuiteit en gemak.